بیتا شهد

مطالبی در رابطه با انواع عسل و محصولات زنبور

بیتا شهد

مطالبی در رابطه با انواع عسل و محصولات زنبور

  • ۰
  • ۰

برای مایع نمودن عسلی که بلورین شده می‌توان از آب گرم استفاده کرد.برای این کار ظرف عسل را در آبی که حرار آن 60 تا 75 درجه سانتی‌گراد است قرار می‌دهند تا عسل رسوب کرده به تدریج ذوب شود و پس از این که بخش بزرگ حجم عسل ذوب شد باید آن را از درون ظرف آب بیرون آورد زیرا بقیه عسل با حرارت باقی مانده در خود ظرف عسل،مایع خواهد شد.


  • ۹۵/۰۵/۱۹
  • بیتا شهد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی